Despre Noi

Ce te inspiră?

Este parfumul unei flori speciale? Tapetul din camera de zi, culoarea unui şerbet, batista de  mătase din sifonierul bunicii? Lucrurile care va inspira in alegerea temei  evenimentului  dumneavoastra, va  vor evoca anumite sentimente. Scopul nostru este de a lua ceea ce vă inspiră si de a-l insufla, direct sau indirect, în evenimentul dvs.

Intregul proces de planificare este proiectarea unui aspect personal … ceva personalizat creat cu detalii care reflectă stilul distinctiv. Designul unui eveniment este arhitectura … decorul de acasa … e moda … chiar couture, modern, clasic, minimalist, de epocă,. Este vorba despre ceea ce vreti  să faceti şi cum vreti ca invitatii vostri  sa se simta,  asa ca nu fiti  timizi cu ideile voastre!

Procesul de planificare în întregime este proiectarea despre un aspect personal … ceva personalizat creat cu detalii care reflectă stilul distinctiv.

La Gala 10 …..ne-am specializat în arta design-ului  floral… cu atenţie la calitate şi detaliu, combinand  culori, forme, texturi, modele si idei  inovatoare pentru a face evenimentul  cu adevarat memorabil. Dar, reţineţi  că  in decorul  de eveniment nu este vorba doar despre flori … este vorba de crearea unei atmosfere. Suntem aici pentru a consilia cu privire la structura, amprenta  personala, materialele necesare  specialitate, mobilierul  şi elementele  de recuzită, care vor da partial ambianta si caracterul.

Fiecare eveniment  zugraveste  o imagine, evocă o emotie, spune o poveste … suntem aici pentru a co-crea un personaj , o petrecere personala, care să te reflecte cu adevarat! Fie că este vorba de o nunta, sau  poate  de o cină intimă cu prietenii, scopul nostru este de a lua viziunea ta şi de a o face mai captivanta decat iti imaginezi .